Wie zijn wij?

Appelmoes Beheer is de nieuwe leegstandbeheerder uit Groningen met een persoonlijke, vernieuwende benadering. Door een creatieve, persoonlijke aanpak te hanteren kan leegstaand vastgoed beter en efficienter worden ingevuld. Zo willen wij bijdragen aan het grote woningtekort in Groningen. Hoe doen wij dit? Dat lees je hieronder.

Betere samenwerkingen met vastgoedeigenaren

We houden goed contact met onze opdrachtgevers en zorgen ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. We vinden dat leegstandbeheer geen kostenpost moet zijn en gaan daarom voor een eerlijke verdeling in de kosten en baten.

Persoonlijke aanpak

Door in goed contact te blijven met onze huurders kunnen we een hoop problemen vroegtijdig tackelen en zorgen we voor een betere leefomgeving en optimale bescherming van het vastgoed. 

Creatieve invulling van woon- werkruimtes

We kijken per ruimte vanuit een zo breed mogelijk referentiekader wat de mogelijkheden zijn. Hierin proberen we een perfecte mix te vinden tussen maatschappelijk en commercieel belang. 

Professionele basis

We snappen dat leegstandbeheer juridische, organisatorische en technische aspecten met zich mee brengt. Door onze kennis en lokale samenwerkingen zijn wij een betrouwbaar en professioneel partner.